Marianne vertelt

mantelzorgster Marianne O. vertelt:

“Mijn moeder heeft veel steun aan haar daginzicht agenda. Deze zorgt voor meer overzicht en betere zelfredzaamheid”, vertelt mevrouw Marianne O. enthousiast. “Na een herseninfarct in 2013, wist mijn moeder niet meer welke dag het was en wat er op de planning stond. Het overzicht was geheel verdwenen en het betekende : chaos alom! Ik was als mantelzorger dus ontzettend blij met de handige agenda, die ik via internet vond.

de dag kan beginnen

Moeder Marianne O.De Daginzicht agenda wordt bijgewerkt

's Morgens legt mijn moeder haar in zakjes verpakte medicijnen op de juiste dag in haar agenda. De tv-gids legt ze open op dezelfde datum en in haar wekelijkse activiteitenprogramma kruist ze de betreffende dag aan. Vervolgens kan de dag beginnen!

vertrouwen en regie keren langzaam terug

Ma schrijft op wat er die dag allemaal gebeurt. Bezoekende familieleden schrijven ook in de agenda dat ze geweest zijn en wat hun planning is voor de komende dagen”, vervolgt Marianne. “Het gaat nog wel eens mis, maar ma krijgt beetje bij beetje haar vertrouwen en regie terug!"

Zo blij!

agenda van moeder Marianne O

Marianne: “We hebben dit jaar gekozen voor de nieuwe agenda 2021, zodat mijn moeder de agenda weer iedere dag kan openleggen. Al met al zijn we zo blij met de agenda, dat we van de daken willen schreeuwen: Mantelzorgers, geriaters en verzorgingsinstellingen maak uw cliënten/patiënten en hun familie attent op de agenda 'Dag In Zicht'! Het geeft onze dierbare ouderen de nodige regie over hun dag.”

net als Marianne ook enthousiast over de daginzicht agenda?

Laat dit aan ons weten via e-mail en/of schrijf een review over de daginzicht agenda. Geef andere gebruikers, mantelzorgers en zorgprofessionals tips over de mogelijkheden en vertel hoe de agenda wordt gebruikt!