Algemene betalings- en leveringsvoorwaarden Stichting Doe Maar Zo!

Algemene betalings- en leveringsvoorwaarden Stichting Doe Maar Zo!

Stichting Doe Maar Zo! kent geen winstoogmerk en haar vrijwilligers zetten zich in voor kinderen en volwassenen met ernstige taal- spraak- en geheugenproblemen en/of autisme.

Indien u bestelt geeft u daarmee tevens aan dat u instemt met deze betalings- en leveringsvoorwaarden.

bestellen

Bij voorkeur ontvangen wij uw bestellingen via onze website. U ontvangt direct een bevestiging van uw bestelling per e-mail. In geval van bestellingen via e-mail of telefoon, dan verloopt het bestelproces handmatig en duurt het langer voordat u een ontvangstbevestiging van uw bestelling ontvangt.

De agenda met wire-o binding kost € 29,10. Een halfjaar kost € 19,10. Genoemde agendaprijzen zijn inclusief verzendkosten. Voor overige producten worden de eventuele verzendkosten berekend aan de hand van uw bestelling. Levering zolang de voorraad strekt

betalen

Wij vragen iedereen om de bestelling met i-Deal of vooruit te betalen op rekeningnummer NL87RABO0116031344 t.n.v. Stg. Doe Maar Zo! te Eindhoven.

U kunt ook op rekening bestellen. Als u op rekening wilt betalen, dan kunt dit tijdens het bestelproces op de website aangeven. Wij sturen uw bestelling dan onmiddellijk met rekening naar u toe. U betaalt dan na ontvangst binnen 14 dagen. Wij adviseren u bij het bestellen van meer dan 50 exemplaren om eerst te informeren of er nog voldoende voorraad is. Geeft u bij vooruit betalen uw bestelnummer aan? Na ontvangst van uw betaling is uw bestelling definitief.

Problemen met bestellen, vragen of grote orders: bel dan tijdens kantooruren met 06 1100 3561 of stuur een e-mail naar Stichting Doe Maar Zo!

levertijd

Wij verzenden op werkdagen binnen 1-3 dagen na uw betaling. Gedurende schoolvakanties: maximaal 5-10 werkdagen. Indien sprake is van een bijzondere leverdatum dan staat dat bij het betreffende product vermeld.

Wij sturen uw bestelling per post naar u toe (behalve wanneer dit anders met u is overeengekomen.)
Wij verzenden uw bestelling zo mogelijk in één zending.
Gedurende schoolvakanties is de levertijd 5-10 werkdagen. Gedurende week 30 t/m 32 wordt niet verzonden.

Maatwerk producten worden op verzoek gemaakt. Prijzen op aanvraag.

prijzen

Alle agendaprijzen zijn inclusief verzendkosten. Op onze facturen vindt u geen BTW, aangezien wij als goede doelen stichting niet BTW-plichtig zijn.

annuleren/retouren

Heeft u besteld en wilt u annuleren of uw bestelling terugsturen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, maar in ieder geval binnen 14 dagen na verzending.

Indien uw bestelling reeds is verstuurd kunt de ongebruikte en ongeopende producten zonder beschadigingen binnen 14 dagen terugsturen naar
Stg Doe Maar Zo!, President Reitzlaan 2, 5642 NV Eindhoven.

Indien de producten nog ongebruikt en onbeschadigd zijn ontvangt u binnen 14 dagen na onze ontvangst uw volledige betaling (incl. verzendkosten) retour op uw bankrekening.

De kosten voor de eventuele retourzending zijn voor uw rekening.

LET OP:

  1. Bij beschadiging of gebruikte artikelen vindt geen restitutie van gedane betaling plaats.
  2. Wanneer artikelen met korting zijn gekocht, komen de verzendkosten in geval van een retourzending geheel voor rekening van de besteller.
  3. In geval van maatwerk zijn na de opdrachtbevestiging geen retouren of annuleringen meer mogelijk!  De factuur dient in dat geval te allen tijde te worden betaald.